Nieuwe locaties yogalessen in 2018

Per januari/februari 2018 vinden de yogalessen plaats op twee nieuwe locaties.

Op woensdagavond is er om 19:45 uur een les (mixed level) gestart bij conceptstore MOOIZO in Rotterdam. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor inschrijvingen kun je mailen naar jojanneke@i-yo.nl of telefonisch contact opnemen via 06-46353695

Per 24 februari starten er op zaterdag om 11:00 zwangerschapsyogalessen bij yogastudio Yoia in Schiedam. Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar. Voor aanmeldingen kun je een mailtje sturen naar info@yoia.nl

 

Start beginnerscursus Rotterdam Centrum bij Coco-mat

Toe aan een moment voor jezelf? Vanaf begin oktober 2014 start ik op woensdagochtend om 10:00 uur met yogalessen op een nieuwe locatie in de stad, bij Coco-mat op Westblaak 25. Schrijf je nu in voor de cursus of een proefles via jojanneke@i-yo.nl.

 

Yogadag 7 september a.s.

Op zondag 7 september 2014 organiseer ik een yogadag voor alle leerlingen en belangstellenden. Deze dag zal bestaan uit drie lessen: een deel theorie, een hatha yoga les en een les die in het teken zal staan van ademhaling en meditatie. Tussendoor wordt gezorgd voor een heerlijke vegetarische lunch en thee met lekkers. De dag zal rond 10:00 uur beginnen en rond 17:00 uur eindigen en zal circa 50 Euro per persoon kosten. Exacte tijden en locatie volgen nog. Heb je interesse, stuur mij dan een mailtje op jojanneke@i-yo.nl.

Nieuwe cursus(sen)

Ook in 2014 gaan de lessen gewoon door! Op dinsdag om 20:30 uur (om de week) kan een nieuwe beginnerscursus worden gestart evenals op donderdag van 19:45- 20:45 uur. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via de gegevens op de contactpagina.

Een inspirerend 2013!

2013 is alweer even van start: ik wens een ieder een mooi en inspirerend jaar toe.

In januari 2013 zijn er weer enkele nieuwe groepen van start gegaan. Op maandagavond een nieuwe beginnerscursus en op donderdag na het werk een beginnerscursus bij Sanoma Media.

Is er bij jouw bedrijf ook interesse voor yoga tijdens de lunchpauze of aansluitend op de werkdag? Neem voor de mogelijkheden contact op via het formulier op deze site.

Proeflessen 13 en 15 augustus 2012

Op 13 en 15 augustus a.s. worden er proeflessen gegeven in verband met te starten beginnersgroepen in september. Deze zijn reeds volgeboekt.

Yogaseizoen 2012-2013 van start

Op 6 augustus zijn de eerste lessen na de zomervakantie gestart. Naast een nieuwe privéles voor beginners aan huis, worden de gevorderden- en meditatielessen gecontinueerd. In september starten twee nieuwe beginnerscursussen.

Start nieuwe cursus op maandagavond

Op maandagavond van 20:30 tot 21:30 is er weer ruimte voor een nieuwe (beginners)cursus. Heb je interesse, geef je dan snel op via het contactformulier op deze site of telefonisch.

Nieuw seizoen

Vanaf 16 augustus 2011 zijn de eerste lessen na de zomervakantie van start gegaan. Fijn om alle trouwe leerlingen weer te zien en vanaf volgende week ook nieuwe leerlingen te verwelkomen! Dat het opnieuw een seizoen mag worden vol vrede, harmonie en inzicht.

Nieuwe lessen gestart

Per 17 oktober en 10 november 2010 zijn er weer twee nieuwe groepen van start gegaan, waarvan een beginners- en een gevorderdengroep. Als je kennis wilt maken met Integrale yoga, meld je dan aan via de contactgegevens op deze site voor een vrijblijvende proefles!